Et stort udvalg af sytilbehør i butikken

Det er ikke altid nok med den gode ide, når du skal i gang med din syning. Sytilbehøret er ofte grundlaget for, at det ender med et resultat, du bliver tilfreds med.

Når du træder ind i vores hyggelige butik i Bogense, vil du derfor blive mødt af et stort udvalg af sytilbehør til dine mange hobbyprojekter. Sortimentet spænder meget bredt, hvor du kan finde tilbehør til de fleste ting inden for håndarbejde – uanset om du strikker, hækler, syr eller er kreativ på anden vis.

Hos Butik Hanne har vi alt lige fra sytråd, sakse, nåle, knapper og perler til symaskineolie, tekstiltuscher, lapper, lynlåse og meget mere. Vi vil rigtig gerne imødekomme så mange af vores kunder og deres behov som muligt – og derfor har vi altid lidt af det hele. Hvis du står og mangler en dims til dit projekt, så kom forbi butikken, og vi tager et kig på det!

Står du og mangler en sytråd i en helt særlig farve, der matcher din fine skjorte? Eller måske har du strikket en lækker sweater, der mangler nogle fine knapper? Det kan også være, at lynlåsen er gået i stykker i barnebarnets jakke, eller du har brug for en helt speciel saks. Vi har muligvis det, du står og mangler – og vi er altid klar til at hjælpe dig.

Vi ved, at alle har forskellige behov og ønsker, når det kommer til syning, og derfor har vi gjort en indsats for at have lidt af det hele. Kom forbi butikken og tag et kig blandt vores store udvalg af sytilbehør.


Bliv kontaktet

    Eller ring på tlf. 64 81 24 07