Dansk tøj til børn og unge i høj kvalitet og sæsonens farver

Hos Butik Hanne har vi et skønt udvalg af børnetøj i alderen 0-16 år, hvilket vi har haft i rigtig mange år. Det er en stor passion for os, og vi elsker at se og udvælge de fineste ting til både drenge og piger fra sæsonens lækre kollektioner.

Vi fører Kids-up Baby, som er til de helt små på 0-2 år, mens Kids-up er til børn i alderen 2-8 år. De laver det lækreste børnetøj i god kvalitet, der har stor bevægelighed, og som er meget behageligt for børn at have på. Derudover fører vi også brandet D-XEL, der henvender sig til de 8-16-årige, hvor du får smart og lækkert, der følger tidens tendenser.

Fælles for alt vores tøj til børn og unge er, at der er tænkt meget over bæredygtighed, samt hvordan overproduktion undgås. Det er Kompagniet med hovedkontor i Sønderborg, der står bag alle tre mærker, og her fylder den grønne tankegang meget. Derfor producerer de bl.a. ikke tøjet, før det er bestilt af de forskellige forhandlere. På den måde undgår de den store overproduktion og tekstilspild.

Vores udvalg af tøj til børn og unge tager udgangspunkt i sæsonens trends, og vi elsker at se, hvordan butikken følger årstidens smukke farver og skifter løbende. Kom forbi vores butik og se det fine udvalg af tøj til børn og unge.


Bliv kontaktet

    Eller ring på tlf. 64 81 24 07