Farverigt garn i de bedste kvaliteter

Hos Butik Hanne finder du udelukkende garn i de bedste kvaliteter, som har stor anvendelighed til diverse strikkeprojekter. Vi har mere end 80 forskellige kvaliteter i butikken, og ofte vil der være 25-30 forskellige farver at vælge imellem inden for hver kvalitet.

Antallet af farver er over de sidste år blevet øget markant i takt med, at håndarbejde også har vundet fleres hjerter – og på den måde kan vi tilbyde et stort udvalg og tilgodese enhver kundes smag. Du kan finde garn i mange forskellige prisklasser i butikken. Hvis vi ikke har lige præcis det, du var på udkig efter, så hjælper vi med at finde et virkelig godt alternativ med samme egenskaber.

Hos Butik Hanne finder vi altid en løsning.

En bæredygtig tankegang i udvælgelsen af garn

En af de ting, vi har haft særlig stor fokus på de seneste år, er selve tråden. Tidligere bestod rigtig meget garn af en stor mængde plastik. Meget garn indeholdt en stor procentdel akryl. De kvaliteter er ved at blive udfaset, så vi i stedet kan være forhandlere af blandinger med naturprodukter som uld, bambus og bomuld frem for plastik.

Vi har et meget bredt sortiment i butikken, når det kommer til garn. Alle vores leverandører er nøje udvalgt, så det går hånd i hånd med vores egne værdier og ønsker til kvalitet og håndværk.

En af vores leverandører er det sydfynske Hjelholt Uldspinderi, som er en familieejet virksomhed, der har over 100 år på bagen. Her holder man liv i det gamle håndværk og de oprindelige maskiner, fordi man ønsker at passe på verden. De står for en bæredygtig og skånsom produktion, alle deres får er økologiske, og de plejer naturen i nærmiljøet. En leverandør vi virkelig sætter pris på.

Hjertegarn er en anden af vores leverandører, der blev grundlagt i Odense, men som nu har til huse i det jyske. Det er en af Danmarks største udbydere af kvalitetsgarn til strikning og hækling. De har desuden mange fantastiske opskrifter. Hjertegarns kvaliteter spænder bredt, og du finder et stort udvalg hos Butik Hanne.

Du kan se resten vores leverandører her på siden og læs mere om hvert brand. Du er også altid velkommen til at komme ned i butikken, hvor vi står klar med råd og vejledning om alle vores brands og kvaliteter.


Bliv kontaktet

    Eller ring på tlf. 64 81 24 07